johannaaaweestberg

Alla inlägg under juli 2013

Av Johanna Westberg - 29 juli 2013 22:18

Hej , idag har jag varit med mina bästisar & igår när jag var framme i Kalix så var jag med mina bästisar Ingrid och Maja och såhära dom hade ju en överraskning till mig och det var att dom hade lagat mat & effdrät och så hade dom gjort en Meny & så hade dom gjort 3 armband mitt armband är gult , med några plast pärlor på Ingrids är lilla tror jag minns inte haha Majas är grönt tror jag :---) & och idag var vi på strandängs badet det är ett utebad eller asså en stor bassäng ute eller 2 bässänger en bebis bassäng & och en bassäng til lite större barn & vuxna vi badade såklart i den stora Bassängen där det var djupt & sen så kom Lovisa hon gick på min skola men sen så slutade jag på den skolan för jag flyttade från Kalix , men aa och Ingrid Maja & Lovisa går på samma skola men Maja är också släkt med Lovisa ;)) nu sitter jag i en bedsoffa hos min moster vi ska sova hos min moster så aa & men asså ska inte sova ännu haha , men imorgon tror jag att jag skulle vara med Maja & Lovisa och sen om det gick så skulle Maja fråga om jag kunde sova där :) & så att ni vet så bloggar jag från mobilen nu för datan som finns här var det något fel med internetet & men nu kommer lite bilder som jag tog med min iPhone :)

Av Johanna Westberg - 27 juli 2013 11:43

Hej idag ska jag nog inte göra så mycket & för jag ska mest packa till imorgon för då åker jag på morgonen till Kalix & med min mamma :---)

Av Johanna Westberg - 26 juli 2013 15:11

Hej , nu ska jag nog snart till min pappa & igår sov jag hos Ebba vi var uppe till kl 4 nåt sånt och gick upp halv 11 idag , så jag är super trött haha , för vi var tvungna att gå upp så tidigt för hon skulle och Shoppa , och då gick jag hem satte mig vid soffan och kollade på en film , kollade på The Last Song med Miley Cyrus , älskar den filmen super bra! , och på söndag åker jag till kaliiiix omg längtar något sjuuukt och mina bästisar Ingrid & Maja har en överraskning till mig så när jag kommer dit nu på söndag blir jag överraskad :---)) Undra vad det är?? hahah 

Gud vad jag längtar :----D & Och men idag ska jag nog inte göra så mycket fota lite kanske , fundera över söndagen och min födelsedag för jag fyller år om 12 dagar :---) så mycket roligt som händer!! ♥ men jag vet inte som sagt om jag kan blogga i kalix jag och mammii ska bo hos min mammas kompis så jag får väl se om det finns någon dator där & eller så bara bloggar jag från mobilen men ja , och jag vet inte också om jag kommer ha internet där men jag tror det för på söndag när jag åker & så åker jag någon gång vid morgonen minns inte vilken tid nu haha för mamma håller koll på alla tider osvv haha men det var det här

Hejdå <3

Av Johanna Westberg - 22 juli 2013 23:35

Hej idag har jag varit med Ebba vi var på IP & vi satte oss i gräset där och solade lite , sen så typ kom hons kompis då var vi med hon också sen så gick hon typ & och vi ba hallå? vart ska du hon ba : ehhhh... tänker inte vara med er nåt sånt

så aa , sen nu sitter jag i min säng och kikar med Ebba , vi ska nog skypa snart skrev hon :--)

Och det är fett kul för båda vi är kär i en kille som heter lika daant hahah åhh 

Och så lyssnar jag på musik eller asså jag gör typ alltid det jag lyssnar på Veronica Maggio - Längsen 

älskar den låten :---) haha älskar den smileyn ocksåå :--) hihihi och imorgon ska jag och Ebba till fyrishov båda vi har ett sommarkort så man kommer in gratis jippe hahah nejdåå & MEN GUUD PÅ SÖNDAG ÅKER JAG TILL KALIX!! kommer kamske inte blogga så jätte mycket då för då ska jag träffa mina bästisar men iaf lite uppdatering från min mobil kommer det väl troor jag och då på söndag när jag är i kalix så har mina 2 bästisar en överraskning till mig!! haha omg undrar verkligen vad det är hhahaah & men men aa nu kollar jag typ askkk fick lite frågor från några kompisar dom ville att jag skulle svara på lite frågor här på bloggen så nu kommer dom frågorna här neeeree



1 kär? haha aa

2 närmaste vänner? Ebba , Wilma , Nyima , Elin & har måånga fler 

3 favoritlåt? I Need Your Love & We Can't stop & Wake Me Up & Come And Get it & Heart Attack & Baby & As long as you love me & One Love & Beauty And A Beat & Love me & I Cry & Never Say Never & Wild Ones 

Typ dom tror jag haha jag har typ 1000000 favorit låtar hahah

4 vad heter du på instagram? Johanna_Weestberg ändrade namn idag så yeees 

5 vad tycker du om Justin Bieber? ABBBOOSSH SNYGGASTE BÄSTA SÅNG RÖSTEN ÄLSKAR HAAN 

6 vad har du för mobil? jag har en iPhone 4s 

7 en person som du litar på?? Ebba :--)

8 är du bra på engelska njaa asså haha nej tror inte det


DET VAR ALLA FRÅGOR MEN VI HÖRS IMORGON 

BYEBYE



Av Johanna Westberg - 19 juli 2013 15:36

Nu sitter jag här i soffan , hos mina låsstas kusiner bloggar från deras dator så & förlåt för dålig uppdatering men mem & Igår var jag och bada och så på kvällen såg jag på en film , filmen som jag såg heter Flicka sjukt bra film (:

Och idag ska jag kanske lägga mig ute och sola på gräsmattan eller inte haha nej men det är super fult väder alledels molnigt och det har regnat lite fast det är ändå varmt ute & Och nu lyssnar jag på musik för det fanns någon musik i datan på iTunes men den var inte super bra.. Bara några låtar var helt okej haha om typ I cry - Flo rida och några Låtar med Cascada.

Funderar om jag ska sätta på Youtube ist och lyssna där , men ja bara det är någon bra musik (:


Av Johanna Westberg - 17 juli 2013 02:19

Idag var jag med en som heter Ebba , vi gick typ runt och såg massa människor haah & jo men sen typ fotade vi med hons pappas systemkamera & och så imorgon ska jag bort till några jag känner och så ska vi sova där :) & och nu typ har jag trågikt , nej men men gör typ ingenting bara sitter i sängen skriver detta inlägget kikar lite med Ebba , och ni måste ta och följa Ebba på isntagram där heter hon - ebbiiiizzz och jag heter - johannaaawestberg där så följ oss , och aa nu lyssnar jag på musik lyssnar på We Can't Stop - Miley Cyrus ♥ Älskar den Låten inte för jag ÄLSKAAAR Miley men men , älskar den låten iallafall :) & om ni undrar varför jag bloggar så sent är det för jag typ har inget att göra och så kan jag inte sova så ja varför inte blogga hahah & men nu lyssnar jag på Listen to your heart - Roxette :) också super braa låt !

Listen to your heart lallallaa

INSTAGARM FACEBOOK ALLT SÅNT

Juste på tal om instagram älskar jag det men , folk får grymt mycket hat på sna siodr som ask / isntagram / facebook och allt sånt man ser ju typ sånt varje dag allafall jag & tycker sjukt synd om alla som blir mobbade på såna sidor! men det som är roligt med instagram & facebook och allt sånt är ju att man typ hmm hur ska jag förklara men det är typ roligt att se på bilder å sånt när folk lägger upp det , och ask är ju också egentligen grymt kul ! typ och svara på frgåor det tycker jag iallfall är kul , men där kan man ju också få super mycket internet hat asså jag vet att det är svårt att inte ta åt sig men , iafall om du nu fått hat typ om någon har skrivit såhär till dig : ful bicth gå och dö!

tillexempel asså du ska inte bry dig för folk som skriver så till dig är enormt avundsjuka på ditt utseende dom vill trycka ner dig så jag säger bara : BE STRONG! så klarar du det! 

och facebook hur ska jag förklara det då det är ju också kul och se vad folk lägger upp & och chatta med sina vänner & men där kan ju också kommentera folks bilder dumt som typ : va ful du är och sånt..


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM - JOHANNAAAWESTBERG


Av Johanna Westberg - 15 juli 2013 23:58

Idag har jag varit ute , fotat lite och så har jag vart med min kompis Nyima & så har jag gjort min önskelista tills jag fyller år jag fyller nämligen år om 22 dagar!! & Shit vad jag längtar    Och i Fredags var jag på Grönalund det var super kul & Jag åkte Pop expressen , Eclipse haha inte bra på att stava , men men aa asså jag åkte inte bara 2 karuseller jag åkte typ frittfall men asså inte frittfall men typ frittfall kommer inte på vad den heter nämligen , och så var jag ju såklart inne lustiga huset 2 gånger haha , Och nu ser jag på film & och imorgon har jag iallafall inget speciellt planerat så jag vet inte riktigt vad jag ska göra kanske ska vara med någon kompis eller nåt sånt.   

Och på onsdag ska jag iallafall bort till ett ställe som heter Morgongåva & jag och min familj ska hälsa på några där så det kommer också bli kul , sen ska jag kanske åka och bada i veckan någon dag , idag var det ju inte super fint väder det var lite molnigt och blåste men annars var det varmt! & nu kollar jag in lite bloggar och sitter i mitt rum , och små kollar lite på en film som jag sa & ja , och den 28 Juli åker jag till kalix!! & Sjukt sjukt taggad (: Då ska jag träffa mina bästisar Ingrid , maja & Massa massa fler (:

 

     






Presentation


Hej jag älskar hästar & och att fotografera , och såklart att rida , jag rider en gång i veckan , och här kommer du hitta massa bilder när jag rider , är med mina kompisar och babblar och massa mer , hoppas du gillar min blogg -

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards